Equilibrium-training voor bedrijven

Verhoog de vitaliteit, samenwerking en balans binnen uw bedrijf of organisatie
met Equilibrium-training.

Equilibrium-training is gericht op het samenbrengen van lichaam, geest, ziel en ratio. Door het beoefenen van PEquilibrium-training kom je meer in je eigen kracht, dichter bij jezelf.
Dit kun je inzetten in je privé- en werkomstandigheden.

Voor bedrijven ligt hier een kans om werknemers door Equilibrium-training fysiek en mentaal weerbaarder te maken. Het zal de vitaliteit verbeteren, de concentratie vergroten en daardoor de productiviteit verhogen.
Wanneer werknemers beter in hun kracht komen zal de kwaliteit van het werk verbeteren. Stress, burn-out, en andere werkgerelateerde klachten als RSI en rugklachten kunnen worden voorkomen. Indien er al sprake is van dit soort klachten zullen de Equilibrium trainingen er voor zorgen dat deze verminderen.
De algemene gezondheid zal verbeteren en daardoor ziekteverzuim verminderen.

Door samen PEquilibrium-training te beoefenen, waarin iedereen gelijk is, zal saamhorigheid ontstaan. Bovendien opent het mensen waardoor de voorwaarden om goed te kunnen communiceren zullen worden vergroot. Bijvoorbeeld, als begin van een communicatietraining of vergadering, zal een les Equilibrium-training een absolute meerwaarde geven.

Wat kan Equilibrium-training betekenen voor uw bedrijf of organisatie;power yoga voor bedrijven
–  Minder ziekteverzuim
–  Verhoging van de productiviteit
–  Grotere saamhorigheid / teambuilding
–  Verbetering communicatie
–  Verbetering kwaliteit

Equilibrium-training kan op verschillende wijze binnen uw organisatie worden ingezet:
–  als workshop bij een bepaalde bedrijfsactiviteit zoals teambuilding of als onderdeel van een managementmeeting
–  als cursus voor een bepaalde doelgroep waarbij gewerkt wordt aan specifieke wensen en thema’s
–   wekelijks voor- of na werktijd of tijdens lunchpauze
–   individuele begeleiding

In overleg wordt er een programma samengesteld. Het programma zal een positieve invloed hebben op de gezondheid, vitaliteit en de productiviteit van uw werknemers en zal bijdragen aan een goede werksfeer.
Equilibrium-training is eenvoudig te organiseren zonder noodzakelijke investeringen in ruimte of apparatuur en het is voor iedereen toegankelijk.