energie-boost

Heb je gebrek aan vitale levensenergie? 

Gun jezelf een moment om op te laden dmv een energiebehandeling! 

Zorg goed voor jezelf door op tijd je rustmoment te pakken.
Zet minimaal 1 uur per week een kruis in je agenda. Plan een afspraak met jezelf, voor jezelf. Door een uurtje rust, meditatie, een boek of bijvoorbeeld een wandeling in de natuur kun je weer wat tot je zelf komen en opladen. 

Om dat moment voor jezelf kracht bij te zetten biedt vitalitijd je een hulpmiddel aan in de vorm van een Energie-boost. Wat dat precies inhoud en wat de mogelijkheden zijn leg ik je hieronder uit;

Tijdens een energiebehandeling wordt je ‘batterij’ helemaal opgeladen. 

Je energieveld en zenuwstelsel worden vrij gemaakt van energetische verstoringen en je wordt weer afgestemd op jou persoonlijke stroom voor vitale levensenergie waardoor je je energieker en vitaler zult voelen. 

Om er optimaal profijt van te hebben adviseer ik meerdere sessies en daarom biedt ik je de mogelijkheid om met een flinke korting 4 energiebehandelingen te ondergaan. 

Normaal reken ik voor een energiebehandeling van 45 minuten €45,-  voor deze Energie-boost sessies betaal je €135,- voor 4 behandelingen.
4 weken achter elkaar een energiebehandeling van 45 minuten. 

En om het nog makkelijker te maken kan je er zelfs voor kiezen om thuis te blijven tijdens de sessie. Dan doen we een energiebehandeling op afstand.
Je kan dan gewoon lekker thuis op de bank, bed of in bad gaan liggen en de energiebehandeling ondergaan. Maar wil je juist de drukte thuis even ontvluchten dan ben je natuurlijk van harte welkom in mijn rustige praktijkruimte.

Wil je een afspraak maken of meer informatie, bijvoorbeeld over de behandeling op afstand? Neem dan gerust contact met me op.

Voor jouw gevoel van vitaliteit,
Marielle

Deze aanbieding is geldig in november en december 2021.
(je betaalt het bedrag in deze periode in 1 keer,  de afspraken kunnen ingepland worden t/m 31 maart 2022)