maak kennis met je wezenlijke zelf

Ben jij op zoek naar verdieping en naar de zin van je bestaan? Herken je het gevoel dat je wilt ontsnappen aan de mallemolen van het leven? Wil je weten waardoor dat komt en wat je kan doen om de kwaliteit van je leven te verbeteren? Ik wil je er graag bij helpen.

Aangepast

De maatschappij waarin je op dit moment leeft kan soms als een last op je schouders drukken. Er is zoveel waar je aan moet voldoen, waar je aan mee moet doen. Een groot deel daarvan past eigenlijk niet bij je. Niet bij wie je wezenlijk bent. Je hebt jezelf aangepast aan de maatschappij om zo mee te kunnen draaien binnen het systeem. Hier lijkt in eerste instantie niets mis mee want het voorziet je in je basisbehoeften zoals onderdak en eten. Maar toch begint er iets te knagen in je onderbewuste. Er ontstaat twijfel, onrust en onvrede. Je voelt dat je geleefd wordt en niet meer in staat bent bewuste keuzes te maken, keuzes waar we werkelijk blij van worden. Keuzes die bij je passen op zielsniveau. De keuzes die je – meestal onbewust – maakt zijn in de meeste gevallen keuzes uit angst. Deze komen vanuit het ego en niet vanuit ons authentieke zelf.

Uiteindelijke verandering

Diep binnenin weet je dat het ook anders kan. Je wilt verandering aanbrengen in je leven dus ga je opzoek naar meer bewustzijn en meer verdieping. Zelfhulpboeken, trainingen voor mindfullness, cursussen om vanuit je hart te leven, noem maar op. Er is niets mis met al die zelfhulpboeken en trainingen, mits het werkelijk blijvende verbetering brengt in de kwaliteit van je leven. Echter, werkelijke verandering en voorspoed in je leven komen alleen door daadwerkelijk andere keuzes te gaan maken in je leven. Alleen de wens of het besluit te veranderen is niet voldoende. De uiteindelijke verandering is waar het om gaat. Het is mijn wens en passie om de inzichten en kennis die ik heb over leven vanuit je oorsprong, met jou te delen en je te begeleiden naar meer innerlijke kracht en bewustzijn. Om weer vanuit je wezenlijke zelf te leven en harmonie en voorspoed te ervaren. Ik nodig je daarom van harte uit om mijn gratis lezing hierover bij te wonen.

Wat kun je verwachten van de lezing? Behalve een gezellig samenzijn met gelijkgestemden krijg je voldoende informatie over hoe je kennis kunt maken met je authentieke zelf. Daarnaast vertel ik je over spiritualiteit en het leven vanuit je wezenlijke/authentieke zelf. Om je te inspireren vertel ik je over mijn persoonlijke zoektocht naar mijn wezenlijke zelf. Hoe ik door bepaalde inzichten en wezenlijke veranderingen de kwaliteit van mijn leven heb verbeterd.

Voor jouw zelfverwezenlijking,
Mariëlle Smit

Wanneer: zaterdag 8 december van 10.00 – 11.30 uur.
Waar: Ebalstraat 5a Rotterdam Kralingen