archief updates

ONLINE SAMENZIJN

Ik nodig je graag uit voor een online samenzijn met mensen die zich net als jij en ik bezighouden met bewustzijnsgroei en spirituele ontwikkeling. Een samenzijn waarbij het delen van onze vragen, inzichten, angsten en twijfels over onszelf en het leven de insteek is. Maar bijvoorbeeld ook de situatie waar de wereld en de mensheid zich nu in bevindt en de gevolgen die we ervaren hierdoor.

” UIT CHAOS KUNNEN NIEUWE DINGEN ONTSTAAN”

De wereld lijkt wel op zijn kop te staan. (Wat goed is, is slecht en andersom). Alle vaste structuren zoals we die jaren gewent waren zijn aan het afbrokkelen. Voor veel mensen heeft dit invloed op verschillende vlakken van hun bestaan. Niet alleen financieel en sociaal maar zeker ook mentaal en emotioneel. En het is dat laatste aspect wat nu bij velen zijn tol begint te eisen. 

Deze mentale en emotionele chaos komt niet alleen door de maatregelen die onze maatschappij treffen maar zijn vaak oude onverwerkte ervaringen met de daarbij behorende gedachten en emoties. Ze komen (weer) omhoog en voelen soms onverklaarbaar of we relateren ze aan de nieuwe en verwarrende maatschappelijke regels. Hierdoor geven we iets of iemand buiten onszelf, in dit geval de regels, de “schuld” van ons onprettige gevoel. 

ZELFONDERZOEK EN CREATIE
Als we kijken naar hoe onze realiteit gecreëerd wordt zullen we ontdekken dat er al negatieve gevoelens in ons aanwezig waren en dat die nu getriggerd worden.

Door zelfonderzoek krijgen we meer inzicht in onszelf en het leven dat we creëren. En door een helderder inzicht kunnen we gaan begrijpen welke keuzes we gemaakt hebben die onze realiteit geworden zijn. De volgende stap is dan dat we hierdoor ook weer bewust beter afgestemde keuzes kunnen maken en zo een andere realiteit voor onszelf creëren.  

Voel je de behoefte om over dit alles van gedachte te wisselen? Misschien wil je alleen luisteren naar wat de anderen vertellen, alles is goed. 

Ik wil graag een mogelijkheid creëren om een keer (of vaker als er behoefte is) met elkaar samen te komen. Natuurlijk online want dat is zoals het nu is….

Deze Zoom-meeting is geheel vrijblijvend. Ik kijk er naar uit je te spreken!
Marielle 

DEELNEMEN