Intensieve training Karma en Creatie

Uitnodiging voor de Intensieve training
KARMA EN CREATIE.

KARMA bepaalt wie en wat je aantrekt in je leven – dit geldt zowel voor je relaties, het geld op je bankrekening, en zelfs de staat van je lichamelijke gezondheid.
In deze training leer je hoe je jouw leven bewust kunt creëren zoals jij het wilt beleven.
Leer steeds beter je kracht op te pakken als de schepper van jouw werkelijkheid.

 

Wat kun je in deze training verwachten:training karma en creatie

Les 1;
In deze les gaan we bekijken hoe je de karmische patronen kan herkennen die jou beïnvloeden. En hoe het mechanisme van karma werkt.
Ontdek wat de grootste misvatting is over de werking van karma. Leer wanneer karma wordt gecreëerd en de tijd tussen keus en consequentie.
Leer wat dé essentiële vaardigheid is die je meester dient te worden om nieuw karma te kunnen creëren.

Les 2;
Deze les gaat over karmische grenzen. Door werkelijk te begrijpen hoe het zit met karmische grenzen ben je in staat wezenlijke veranderingen in je bewustzijn en dus je creaties aan te brengen.
Ik informeer je over verantwoordelijkheid m.b.t. je eigen karmische grenzen. Over kracht en verantwoordelijkheid en wanneer en waarom het soms wel is toegestaan verantwoordelijkheid voor een ander te nemen. Ook bespreken we het belang van verantwoordelijkheid naar anderen i.v.m. afspraken die we hebben gemaakt. En ook niet geheel onbelangrijk, hoe ga je om als mensen zich onverantwoordelijk naar jou gedragen m.b.t. jouw karmische grenzen.

Les 3;
Wat we in deze les aanpakken is het maken van een omslag in je karmische patronen en deze weer in lijn te brengen met de realiteit die je voor jezelf wilt creëren.
Leer je intenties te begrijpen vanuit een energetisch perspectief zodat je dienovereenkomstig een verandering in je karma kan aanbrengen. Wat moet je doen als je het gevoel hebt vast te zitten of zelfs weerstand voelt tijdens je veranderingsproces. En we bespreken de reacties van de mensen om je heen als jij je karmische patronen aan het veranderen bent.

Les 4;
Je financiële karma gaan we behandelen in deze 4e les.
Leer welke belangrijke verschuiving in bewustzijn je dient te maken om je financiën onder controle te houden. En we zoeken uit wat jouw relatie is met geld.

Les 5;
Deze les gaat over karma en relaties. Zowel onze bestaande relaties als het aantrekken van nieuwe relaties.
Leer over de essentie van onthechten. En de drie keuzes die je relatiekarma veranderen.

Les 6;
In de laatste les leer je hoe je een verandering aanbrengt in je karma voor meer gezondheid en vitaliteit.
Welke negatieve karmische patronen zijn de diepere oorzaak van gezondheidsproblemen.
Leer het karmische perspectief over hoe je ongezonde gewoonten kunt veranderen.

Het aantal deelnemers voor deze training is beperkt.
Om de training persoonlijk te houden is er maar plaats voor 5 personen. Hierdoor zal er voldoende tijd zijn om alle deelnemers zo goed en persoonlijk mogelijk te begeleiden.
Wanneer je besluit om deel te nemen aan deze training, besef dan goed dat er aspecten in je leven zullen veranderen. En dat het veranderingsproces soms best lastig kan zijn.
Er is toewijding, doorzettingsvermogen en volledige inzet voor nodig om nieuwe resultaten te kunnen boeken.
Als je voelt dat je klaar bent voor een nieuwe start, twijfel dan niet en schrijf je in voor deze intensieve zesweekse training.

De lessen worden op donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur gegeven en de eerste les start op donderdagavond 14 januari.

De kosten voor deze intensieve training bedragen €395,00.

Aanmelden kan via deze link.