burn-out of overspannen

 

Burn-out of overspannen

Burn-out en overspannen zijn, ontstaan door langdurig niet doen wat werkelijk bij je past, niet leven vanuit je authentieke zelf. Door het niet of niet voldoende luisteren naar wat goed voelt voor jou en door het onbewust in stand houden van patronen die niet goed voor je zijn.

VAN JE PAD AF
Je hebt meegedaan met wat je dacht dat goed voor je was, of waarvan je dacht dat goed was voor anderen die afhankelijk van je zijn. Vanuit bijvoorbeeld een gevoel van verantwoordelijkheid of (financiële) zorg voor, of welke andere redenen dan ook. Maar nu ben je opgebrand. Je kunt niet meer verder in deze modus. Niet meer verder op de weg.

Misschien besef  je al een tijdje dat je verantwoordelijk bent voor je eigen leven en keuzes maar kwam dat besef te laat of lukt het je niet voldoende je daaraan te houden. Dit heeft uiteindelijk geleid tot deze situatie, de situatie van burn-out of overspannenheid. Er is “overspanning of zelfs kortsluiting” ontstaan. Je ziel heeft je nu heel duidelijk een signaal gegeven om te stoppen met deze manier van leven. Je ziel geeft je een signaal om weer terug te keren naar je eigen unieke oorspronkelijke pad.

KEUZES
We creëren onze realiteit door de keuzes die we maken. Of we daar nu bewust van zijn of niet en of je dit gelooft of niet, dat maakt niets uit. Dit is hoe het universum werkt. Wanneer je een burn-out hebt of overspannen bent heb je 2 keuzes.

  1. Je gaat na een tijdje rusten weer hetzelfde doen, totdat je weer uitgeput raakt.
  2. Je verandert drastisch de patronen die hebben geleid tot deze situatie.

In dat laatste geval kan ik je van dienst zijn om te kijken welke patronen dat zijn, waardoor ze zijn ontstaan en je begeleiden met het omzetten ervan.

 

GEVOELIG
Burn-out en overspannenheid maakt dat we gevoeliger zijn voor prikkels en daarom is het nuttig om je energieveld schoon te houden en je energetische grenzen sterk. Door middel van een energiebehandeling kan je energieveld vrij gemaakt worden van energetische vervuiling waardoor je meer vitaliteit ervaart en voldoende energie hebt om op onderzoek uit te gaan naar de jou belemmerende patronen.

Ook kan de workshop Energetische Grenzen en Hooggevoeligheid verhelderend en ondersteunend zijn in je proces.

Spreekt dit artikel je aan en ben je bereid om daadwerkelijk aanpassingen te maken in je dagelijks leven neem dan gerust contact op.

Voor jouw zelfverwezenlijking,
Mariëlle