workshop Energetische Grenzen en Hooggevoeligheid

Ik pik regelmatig van alles op uit mijn omgeving en van andere mensen en dat betrek ik dan vaak ook nog op mezelf. Dit is nogal vermoeiend en verwarrend. Wat kan ik daar aan doen?” Deze vraag word mij regelmatig gesteld. Misschien had het ook jouw vraag kunnen zijn. Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 5 mensen Hooggevoelig is. (HSP) Het feit dat je dit herkent in jezelf is een goed teken. Je kan pas iets veranderen in jezelf en je leven als je er bewust van bent.

 

WAT GEBEURT ER PRECIES ALS JE TE OPEN BENT NAAR JE OMGEVING?
Iedereen kan last hebben van een overdaad aan prikkels en emoties uit de omgeving. Maar als je (hoog)gevoelig bent worden er onder bepaalde omstandigheden (bijvoorbeeld in een drukke en lawaaiige omgeving) te weinig binnenkomende impulsen weggefilterd, waardoor je je bijvoorbeeld moe of down maar ook angstig of geïrriteerd kunt voelen.

Een te grote hoeveelheid prikkels van buitenaf of van binnenuit zijn stressvol en vermoeiend en dit kan je stemming snel doen omslaan. Je systeem raakt overbelast en uit balans. Sensitieve personen voelen zich ook vaak verantwoordelijk voor andermans problemen, waardoor ze gemakkelijk over hun eigen grenzen gaan.

Door te begrijpen hoe energie werkt en de signalen die je lichaam en je gevoelens je geven te herkennen en erkennen kan je je persoonlijke energetische grenzen sterk houden en jezelf beschermen tegen een overdaad aan prikkels. Hierdoor zal je minder hinder ervaren van de energie-uitwisselingen die constant plaatsvinden.

Workshop Energetische Grenzen en Hooggevoeligheid.
Hooggevoeligheid/sensitiviteit is geen aandoening, het is een oorspronkelijke gave. Eentje die je misschien niet ervaart als gave maar vooral als last. Tijdens de workshop Energetische Grenzen en Hooggevoeligheid vertel ik je wat hooggevoeligheid/sensitiviteit is, waardoor het soms misschien als een last voelt. Ik leer je hoe je jouw eigen energetische grenzen beter kan bewaken en hoe je energetisch sterker kunt worden.

Voor wie?
Ben je (hoog)gevoelig/sensitief of is jouw kind hooggevoelig? Dan kan deze workshop interessant voor je zijn.
Werk je in de zorg of bijvoorbeeld als schoonheidsspecialiste, kapper of masseur, of misschien wel als healer, magnetiseur, reikimaster of medium? Dan kan deze workshop jou bewuster maken van jezelf en je eigen energie. Wat jou persoonlijke energie is en wat de energie van je klanten is. Je kunt daardoor je klanten nog beter van dienst zijn.
Maar ook als nieuwkomer op het pad van bewustwording, persoonlijke groei en spiritualiteit of gewoon omdat je geïnteresseerd bent, ben je van harte welkom.

Waar en wanneer?
De workshops vinden plaats in de Ebalstraat in Rotterdam Kralingen.
Zaterdag 3 februari van 13.30 – 17.00/17.30 uur.
Kosten voor deelname bedraagt €55,-

Aanmelden en meer informatie
Heb je nog vragen na het lezen van deze informatie of wil je deelnemen aan de workshop dan kan je contact opnemen via het contactformulier.

voor jouw zelfverwezenlijking,
Mariëlle Smit