yoga retraite

MINI YOGA RETRAITE   zondag 18 mei en vrijdag 23 mei. yoga retraite in het kralingse bos
Wat dacht je van een heerlijke dag voor jezelf? Zomaar, omdat het leuk is. Of omdat je behoefte hebt je hoofd leeg te maken en de dagelijkse ‘dingen’ een dagje te laten voor wat ze zijn!

Balans door inspanning en ontspanning
Door de combinatie van lichamelijke inspanning en mentale- en lichamelijke ontspanning creëert de mini yoga retraite een gevoel van ruimte in lichaam en geest.
Doordat de yogalessen en meditatie plaatsvinden op verschillende mooie locaties in het Kralingse Bos heb je echt het gevoel dat je er even helemaal uit bent, en zal je bruisend van “VitaliTijd” huiswaarts keren!

Hoe ziet de dag eruit?
We verzamelen om 10.00 uur bij de biologische snackbar De Eekhoorn, tegenover het hertenkamp in het Kralingse Bos. Hiervandaan wandelen we naar een rustige plek voor een ontspannen meditatie. Na de meditatie volgt de eerste Poweryoga les. Dit zal een intensieve les zijn om weer helemaal in je lichaam te komen. Na een kleine pauze beginnen we met een stilte wandeling van ongeveer een uur. De dag wordt vervolgens afgesloten met een Poweryogaflow les, een mildere vorm van Poweryoga, zodat we niet uitgeput maar juist vitaal deze mini yoga retraite beëindigen.

Deze mini yoga retraite is voor iedereen toegankelijk, ervaring met yoga of meditatie is niet nodig. Genieten kan iedereen!mini yoga retraite kralingse bos

Om de sfeer en begeleiding persoonlijk te houden zullen er niet meer dan 8 deelnemers per yoga retraite zijn. Meld je dus tijdig aan om verzekerd te zijn van deelname.

Praktische informatie
Wat:                meditatie, Poweryoga, stilte wandeling, Poweryogaflow.
Waar:             Kralingse Bos Rotterdam.
Wanneer:    zondag 18 mei, vrijdag 23 mei, aanvang 10.00 uur einde 15.30 u.
Kosten:          € 50,00 p.p. incl. flesje water, kopje kruidenthee met een stukje zelfgebakken appelkoek, gemaakt van biologische ingrediënten.
Meenemen:  yogamat en/of groot badlaken, water en eventueel nog iets te eten, comfortabele laagjes kleding i.v.m. de temperatuur.
Aanmelden: uiterlijk drie dagen van tevoren via het contactformulier op de contact pagina of middels een email naar info@vitalitijd.nl