soul gifts

Wat zijn Soul Gifts?

Iedere ziel is uniek. Dit komt doordat iedere ziel is gemaakt van een combinatie van verschillende energieën in verschillende hoeveelheden. Deze gecombineerde energieën vormen samen jouw unieke Soul Matrix of Blauwdruk.

Je ziel is ontworpen om met bepaalde vormen van energie meer te werken dan met andere.

Daarom is één of soms twee van deze energieën meer aanwezig in je Soul Matrix en dit maakt dat je meer talent hebt of meer gespecialiseerd bent op een bepaald vlak.

De energieën die het meest overvloedig in je blauwdruk aanwezig zijn noemen we Soul Gifts, en wanneer je die Soul Gifts volledig tot uitdrukking brengt zal je voorspoed in je leven ervaren.

Wil je weten wat jouw unieke Soul Gifts zijn en waardoor je nog niet in staat bent deze volledig tot uitdrukking te brengen?

Tijdens een Soul Realignment™ sessie kijk ik wat jouw persoonlijke gaven en talenten zijn en welke blokkades en restricties jou beperken. Doormiddel van een clearing zullen deze blokkades en restricties verwijdert worden uit de Akasha.

Deze healing op zielsniveau maakt het weer mogelijk voor je om vanuit je authentieke zelf te gaan leven míts je nieuwe keuzes maakt die meer aansluiten op de blauwdruk van wie je wezenlijk bent.

Neem gerust contact met me op, dan bekijken we samen de mogelijkheden voor jou. 

Voor jouw zelfverwezenlijking,
Mariëlle