smallgroup training poweryoga

Gun jij jezelf een vitaal lichaam?

Poweryoga is een intensieve oefenvorm waarbij je op een bewuste manier je spieren traint om een sterk en vitaal lichaam te krijgen en te behouden.
Tijdens de les komen fysieke kracht, mentale kracht, souplesse, conditie en balans allemaal aan bod.

Door mijn opleiding in klassiek ballet en jarenlange training heb ik een eigen lesvorm gecreëerd waarbij ik naast de zonnegroet en andere yogaposes  ook oefeningen uit ballet en pilates verwerk in mijn lessen. Dit zorgt voor meer verdieping en intensiteit van de training. Ondanks het fysieke aspect heeft de poweryoga wel met yoga te maken. Ook innerlijk verandert er namelijk wat als je poweryoga beoefent. Je mentale veerkracht wordt herontdekt en versterkt en je zult merken dat je al na een aantal lessen voelt dat je fitter, vitaler en kalmer bent.

smallgroup-training poweryoga

Omdat mijn werk gericht is op persoonlijke aandacht geef ik les in kleine groepjes. Er is dan ook maar plaats voor maximaal 6 deelnemers per les. Hierdoor train je intensiever en veiliger in vergelijking met trainen in een grote groep. Het is dan mogelijk om de oefeningen aan te passen aan de behoefte van jouw lichaam op dat moment.

De lessen worden op de volgende dagen gegeven:
maandag  19.30 – 20.30 uur.
woensdag 9.00 – 10.00 uur.
zondag 9.30 – 11.00 combi-les boksen-poweryoga.
zondag 11.00 – 12.00 uur poweryoga.

Maar andere dagen en tijden zijn ook mogelijk. Als jij graag met je eigen vrienden en vriendinnen traint, laat het me weten en dan kijken we samen naar de mogelijkheden. En wil je een workshop of een les voor  bijvoorbeeld een verjaardag, vrijgezellenfeestje, vriendinnendag, bedrijfsuitje,.. bel of mail me en dan bespreken we je wensen en ideeën.

De lessen vinden plaats in de Assendelftstraat 7-9 te Rotterdam Kralingen. De kosten voor deelname bedragen €15,- per les. €50,- als je in één keer voor 4 lessen betaalt. Privé les van 50 minuten kost €35,-

zonnegroet,

Mariëlle