Themabijeenkomst

Gemiddeld 6 keer per jaar is er een themabijeenkomst. Er wordt dan een onderwerp belicht dat jou kan helpen meer inzicht te krijgen in
jezelf, je naasten, de mensen in je leven en de wereld om je heen.ondersteuning tijdens je proces van innerlijke groei

Tijdens zo’n bijeenkomst deel ik mijn kennis en zichten over uiteenlopende zaken met betrekking tot persoonlijke groei en bewustzijn, zelfverwezenlijking, spiritualiteit en holistisch leven. Tevens is er de mogelijkheid voor het stellen van vragen en het delen van informatie.

Iedereen is van harte welkom om deel te nemen, of je nu net je eerste stappen zet op jouw pad van bewustwording of dat je al veel langer ‘onderweg’ bent maakt niets uit. Ben je gewoon nieuwsgierig of heb je zin in in een avond met gelijkgestemden? Ook dan ben je natuurlijk welkom!

De volgende themabijeenkomst online masterclass is woensdagavond 31 maart.

In de masterclass: DE KRACHT VAN ONZE DENKGEEST wil ik je graag vertellen waarom het van vitaal belang is om controle te hebben over je eigen denkgeest. De belangrijkste reden: DENKEN IS CREËREN!

Onze denkgeest is een belangrijk deel van ons menszijn. We zijn helaas vergeten waar ons denken oorspronkelijk voor dient en hoe we het kunnen gebruiken. Sterker nog, het lijkt wel of we helemaal niet meer wíllen denken. We willen graag van al die drukte in ons hoofd af. Best logisch als je bedenkt dat de meeste van onze gedachten niet eens werkelijk van ons zelf zijn!

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer inzicht in je eigen denkgeest, meld je dan aan voor deze online masterclass op woensdagavond 31 maart a.s.

Voor jouw zelfverwezenlijking,
Marielle

online masterclass DE KRACHT VAN ONZE DENKGEEST
Woensdagavond 31 maart 20.00 uur – 21.30 uur. 
Aanmelden voor deelname via whatsapp : 0628229446
Of gebruik het contactformulier op de website: https://www.vitalitijd.nl/contact

Aanvang; 20.00 uur
Financiële bijdrage; €15,-

Aanmelden

Voor jouw zelfverwezenlijking,
Mariëlle