Themabijeenkomst

Gemiddeld 6 keer per jaar is er een themabijeenkomst. Er wordt dan een onderwerp belicht dat jou kan helpen meer inzicht te krijgen in
jezelf, je naasten, de mensen in je leven en de wereld om je heen.ondersteuning tijdens je proces van innerlijke groei

Tijdens zo’n bijeenkomst deel ik mijn kennis en zichten over uiteenlopende zaken met betrekking tot persoonlijke groei en bewustzijn, zelfverwezenlijking, spiritualiteit en holistisch leven. Tevens is er de mogelijkheid voor het stellen van vragen en het delen van informatie.

Iedereen is van harte welkom om deel te nemen, of je nu net je eerste stappen zet op jouw pad van bewustwording of dat je al veel langer ‘onderweg’ bent maakt niets uit. Ben je gewoon nieuwsgierig of heb je zin in in een avond met gelijkgestemden? Ook dan ben je natuurlijk welkom!

De volgende themabijeenkomst is woensdagavond 4 maart.

NIET LEKKER IN JE VEL

Ken je het gevoel dat je niet lekker in je vel zit? Het gevoel dat je jezelf in de weg zit? Zit je in een dip? Ben je depressief?
Overspannen of burn-out? Je weet het niet.
Simpel uitgedrukt; je voelt je blehh.
Soms verdwijnt het gevoel ook zomaar ineens. Om vervolgens plotseling weer op te duiken, zonder reden lijkt het wel.
Of dat onbestendige gevoel is tijdelijk wat op de achtergrond om langzaam als een verstikkende deken weer op je te drukken.

Ook ik heb jarenlang met ‘mijn ziel onder mijn arm gelopen’. (Achteraf gezien een grappige uitdrukking!) Ik voelde me niet lekker in mijn vel. Niet op mijn plek. Voelde me vooral ook onbegrepen en vond het leven zinloos. Ik durf dus ook met enige bescheidenheid te zeggen dat ik ervaringsdeskundige ben.
Tegenwoordig loop ik niet langer met mijn ziel onder mijn arm, ik begrijp mezelf en mijn leven steeds beter en dat gun ik jou ook!

Wil je weten waardoor het komt dat je je zo voelt en wat je kan doen om de kwaliteit van je leven te verbeteren? Ik vertel je graag al mijn inzichten hierover tijdens de thema-avond van woensdag 4 maart 2020.
De bijeenkomst start om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur.
De financiële bijdrage is 15 Euro.

Voor jouw zelfverwezenlijking,
Marielle

Themabijeenkomst NIET LEKKER IN JE VEL
Woensdagavond 4 maart 20.00 uur.
Aanmelden voor deelname via whatsapp : 0628229446
Of gebruik het contactformulier op de website: https://www.vitalitijd.nl/contact

Aanvang; 20.00 uur
Deur open; 19.45 uur
Financiële bijdrage; €15,-

Aanmelden

Voor jouw zelfverwezenlijking,
Mariëlle