Terug van weggeweest

Allereerst wil ik mijn excuses aanbieden voor het feit dat ik al heel lang geen informatie heb gedeeld. Geen nieuwsbrief, geen workshops, niets. Ik had tijd nodig om me op mezelf te focussen en wat meer duidelijkheid te krijgen over mijn leven, mijn zielendoel en mijn werk als healer en spiritueel coach.

Halverwege 2014 begon er iets aan mij te knagen…. Er waren bepaalde aspecten in mijn leven en vooral mijn werk die niet langer goed voelde voor mij. Er moesten dingen gaan veranderen. Na een soulrealignement sessie waren mijn twijfels over mijzelf en mijn werk weggenomen. Ik wist nu dat ik als healer, coach en spiritueel-leraar mijn oorspronkelijke gaven en talenten tot uitdrukking dien te brengen. Dat gaf rust en stimuleerde mijn doorzettingsvermogen. Het hele concept van Soul Realignement intrigeerde mij erg doordat het mij heel goed heeft geholpen mezelf te begrijpen. Het was de gebruikershandleiding van mezelf! Ik wilde dit leren om mijn eigen klanten nog beter te kunnen helpen.
Het afgelopen jaar ben ik dan ook druk geweest met deze opleiding en heb al aardig wat mensen hiermee mogen begeleiden.


Toch was er nog steeds iets dat maar bleef knagen ergens onder de oppervlakte van mijn bewustzijn. Ik ging de volgende laag van mijn proces in. Mijn levenslessen en familiekarma met de daaruit voortvloeiende keuzes waren aan de beurt. Dit was geen makkelijk proces kan ik je zeggen. Telkens weer dingen tegenkomen van jezelf die niet erg positief zijn, zien dat je ‘foute’ keuzes hebt gemaakt is behoorlijk confronterend. Maar tegelijkertijd ook bevrijdend. Vooral toen ik in staat was om mijn kwetsbaarheid te delen.
De inzichten, die ik door dit proces te zijn aangegaan, heb gekregen over mezelf en mens-zijn in het algemeen, zijn een rijkdom. En deze rijkdom deel ik graag met iedereen die daar behoefte aan heeft.
Ondanks dat schrijven mij nog steeds enigszins onzeker maakt, zal ik vanaf nu weer vaker een nieuwsbrief schrijven. Wees gerust, ik ga je niet wekelijks spammen! Maar de komende twee maanden kan je wel een keer of drie een mail van VitaliTijd verwachten want ik informeer je graag over de verschillende intuïtieve sessies die ik te bieden heb en over de nieuwe workshop Karma en Creatie die in januari gaat starten. Ook zal ik tips en informatie delen die jou kan helpen naar een beter begrip over jezelf en je keuzes waardoor je de kwaliteit van je leven kan verbeteren.
Natuurlijk wil ik je niet lastigvallen met mail waar je niet om gevraagd hebt. Voel je dan ook vrij om jezelf uit te schrijven voor toekomstige email van VitaliTijd.

Dankjewel dat je mijn verhaal hebt gelezen. Ik hoop dat het jou heeft kunnen inspireren.
Mariëlle Smit