Chakra Analyse en clearing

Chakra analyse als hulpmiddel voor het bewust worden en oplossen van obstakels in je leven. Het verbeteren van de kwaliteit van je leven door je authentieke zelf te zijn.

“Je authentieke zelf is de beste versie van jezelf!”- Mariëlle

Chakra’s (energiecentra) reguleren de stroom van vitale levensenergie door onze lichamen.
Het is van vitaal belang dat je chakra’s in balans zijn zodat die levensenergie ongehinderd door je heen kan stromen.

Energie is informatie in beweging

Alles wat bestaat is energie, ook dat wat we materie noemen is eigenlijk ‘dansende’ energie op verschillende frequenties. Chakra’s zijn de energiecentra in ons persoonlijke energiesysteem en bestaan op fysiek, emotioneel, mentaal/psychisch en spiritueel niveau. Ze spelen een belangrijke rol bij het welzijn van lichaam en geest. Onbalans in de chakra’s kan op elk van deze niveaus aanwezig zijn.

Onbalans in de chakra’s kan betekenen dat een chakra onderactief of juist overactief is, met andere woorden, er stroomt te weinig of teveel energie doorheen op de verschillende niveaus van het systeem. Door allerlei redenen kunnen 1 of meerdere chakra’s uit balans zijn. Door een onevenwichtige levensstijl of bijvoorbeeld negatieve of traumatische ervaringen.

Instroom en doorstroom

De instroom en doorstroom van de vitale levensenergie ( de energie die ons letterlijk beweegt) bepalen we zelf door onze keuzes en intenties. We trekken situaties in ons leven aan doormiddel van onze gedachtes, intenties en vooral onze keuzes. Of je hier nu bewust van bent of niet, het is een energetisch mechanisme en werkt altijd.
Onbalans in de chakra’s ontstaat doordat we  – meestal onbewust – negatieve keuzes maken. Negatieve keuzes zijn keuzes die tegen ons authentieke, wezenlijke zelf,  ingaan. Deze keuzes zijn niet in lijn met onze oorspronkelijke blauwdruk.

Chakra analyse en clearing sessie.

Tijdens een chakra analyse sessie check ik welke chakra’s op welke manier en op welk level uit balans zijn. Vervolgens zal ik tijdens een Skype of telefoongesprek vertellen wat ik gevonden heb en het een en ander er over uitleggen. Daarna volgt een clearing en healing van de chakra’s zodat de balans weer wordt hersteld  en de chakra’s weer in hun oorspronkelijke kracht kunnen functioneren en de vitale levensenergie weer ongehinderd kan stromen met alle positieve gevolgen van dien!……
Een betere kwaliteit van leven door meer vitaliteit.

Een chakra analyse sessie duurt ongeveer 1 ½ uur en kost € 85, –
1 keer per 4 tot 6 maanden een chakra analyse sessie houdt je chakra’s, vitale levensenergie en de kwaliteit van je leven in balans.
afspraak maken of meer info