Over Vitalitijd

Mijn naam is Mariëlle Smit, ik ben geboren en liefdevol en beschermt opgegroeid in Rotterdam Kralingen.
Als jong meisje was ik vaak ziek, zwak en heel onzeker. Pas rond mijn 25e jaar werd mij (door een deelneemster uit mijn balletles) verteld dat ik mediamiek ben en dat ze iemand kende die mij zou kunnen leren om niet langer alle energie uit mijn omgeving en andere mensen op te pikken….
Dit was het begin van de ontwikkeling van mijn intuïtieve gaven en talenten en resulteerde in 2001 in mijn praktijk voor zelfverwezenlijking.

Alle inzichten die ik de afgelopen jaren heb verkregen door mijn proces van bewustwording en zelfverwezenlijking aan te gaan deel ik graag met een ieder die daar voor open staat.
Door middel van mijn intuïtieve gaven en talenten en door kennis uit ervaring, begeleid ik mensen die weer in verbinding willen komen met hun wezenlijke zelf.

Ben jij op een punt aangekomen in je leven waarop je beseft dat je bepaalde aspecten in je leven anders wilt? Maar weet je niet hoe je dat het beste kunt doen? Ik kan je daar bij helpen door je nieuwe/andere inzichten aan te reiken over jou en je keuzes die jouw realiteit creëren.

Neem vrijblijvend contact met me op voor kennismakingsgesprekje om er achter te komen of het jou kan dienen in je persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling.

Voor jouw zelfverwezenlijking,
Mariëlle Smit