Privé Equilibrium-training

balans

Privé Equilibrium-training geeft je de mogelijkheid om in een 1 op 1 situatie te werken aan dat wat voor jou van belang is. De training wordt geheel afgestemd op jou lichamelijke, mentale en emotionele bewustzijn en mogelijkheden op dat moment. De balans tussen lichaam en geest staat centraal. Hierdoor zullen de positieve effecten van Equilibrium-training sneller merkbaar zijn.

Bij Equilibrium-training gaat het erom de houdingen en bewegingen te zien als een methode om je lichaam te ontdekken en te ontplooien. En om op een bewuste manier je spieren te ontwikkelen. De nadruk ligt bij Equilibrium-training vooral op het fysieke. Het is een lichaamsoefening, waarbij  het complete lichaam betrokken is. In een Equilibrium-trainingssessie komen fysieke kracht, mentale kracht, souplesse, conditie en balans allemaal aan bod. Dit leidt ertoe dat alle systemen in het lichaam worden verbeterd. Ondanks het fysieke aspect van Equilibrium-training verandert er innerlijk ook e.a. als je regelmatig Equilibrium-training beoefent. Je mentale veerkracht wordt herontdekt en versterkt. Je zal merken dat je al na een aantal lessen voelt dat je fitter, energieker en kalmer bent. Door het beoefenen van Equilibrium-training kom je meer in je eigen kracht, dichter bij jezelf.

Privé lessen Equilibrium-training worden in de Ebalstraat in Rotterdam Kralingen gegeven maar lesgeven op locatie is ook mogelijk. De kosten voor een privé training bedraagt €45,00 voor 50 minuten. Op een andere locatie dan de Ebalstraat komen daar nog reiskosten bij. 

Equilibrium-training op maat.
Een serie lessen of eenmalig, in kleine groepjes (op locatie) of privé, alles in overleg.
Heeft u interesse, neem gerust contact op via het contactformulier op de contactpagina