Masterclass Equilibrium-training

Haal meer uit jezelf door mee te doen aan de Masterclassopen up for endless possibilities!

Wil je meer halen uit jezelf en uit je training? Dat kan door meer lichaamsbewustzijn.
Of je nu beginner bent of al langer aan equilibrium-training, poweryoga of bijvoorbeeld pilates doet, deze masterclass biedt je meer verdieping en meer lichaamsbewustzijn, aangezien er uitgebreid aandacht wordt besteedt aan een aantal belangrijke lichaamshoudingen.

Lichaamsbewustzijn
Doordat de poses zich tijdens een les soms nogal snel opvolgen kan het zijn dat je niet voldoende bewust je lichaam op de juiste manier traint. Ook is het mogelijk dat je ‘een eigen manier’ hebt ontwikkelt na jaren van trainen. De masterclass dient om je te helpen goed bewust te worden van je lichaam tijdens de verschillenden lichaamshoudingen, waardoor je lichaam als het ware weer geprikkeld wordt en je een verdieping krijgt in je training.

Masterclass Equilibrium-training
De eerste helft van de les zullen een aantal lichaamshoudingen uitgebreid geoefend worden. Ik help je om je lichaam te voelen, de juiste spieren op de juiste manier en op het juiste moment aan te spannen en weer ontspannen. Na een kleine pauze gaan we verder met het toepassen van het vernieuwde lichaamsbewustzijn tijdens een volledige les. Waarbij we natuurlijk eindigen met een heerlijke ontspanningsoefening om lichaam en geest tot rust te brengen.

Persoonlijke aandacht
Omdat mijn werk gericht is op persoonlijke aandacht geef ik altijd les aan kleine groepjes. Er is dan ook maar plaats voor maximaal 6 deelnemers. Deze 2 uur durende masterclass is inclusief thee en fruit in de pauze. De kosten voor deelname bedragen €32,50 per persoon. Check de agenda van vitalitijd voor de eerstvolgende masterclass. Aanmelden of meer informatie kan via het contactformulier.

Zonnegroet, Mariëlle Smit