Soul Realignement

Soul Realignement™ Akasha Reading and Clearing.

Soul Realignement™ is een methode die jou helpt bij het volledig afstemmen op je zielendoel, door het verwijderen van negatieve energetische blokkades en restricties die je beperken in het creëren van het leven dat jij wilt.

Je bent hier op aarde om  je Ziel uit te drukken in je menselijke ervaring. Je Ziel is wat jou bezielt en inspireert.
Je Ziel is als een sneeuwvlok. Geen twee zijn gelijk. Op het niveau van je Ziel heb je prachtige oorspronkelijke gaven en talenten te delen met de wereld en heb je jouw eigen uniek oorspronkelijke Blauwdruk, de persoonlijkheid van je Ziel. Iedere ziel is ‘gemaakt’ van een combinatie van verschillende energieën in verschillende hoeveelheden. Deze gecombineerde energieën vormen samen jouw unieke Soul Matrix of Blauwdruk.

Je ziel is ontworpen om met bepaalde vormen van energie meer te werken dan met andere. Daarom is één of soms twee van deze energieën meer aanwezig in je Soul Matrix en dit maakt dat je meer talent hebt of meer gespecialiseerd bent op een bepaald vlak. De energieën die het meest overvloedig in je blauwdruk aanwezig zijn noemen we Soul Gifts, en wanneer je die Soul Gifts volledig tot uitdrukking brengt zal je voorspoed in je leven ervaren.

Een Soul Realignement™ Reading and Clearing geeft informatie over de oorsprong van je ziel, je doelen, je talenten en oorspronkelijke gaven. Wanneer je bewust bent van jouw uniek blauwdruk ben je beter in staat de juiste keuzes te maken die aansluiten op de levensthema’s waar jij als ziel voor gekozen hebt.
Tijdens een Soul Realignement Reading en Clearing komen de negatieve aspecten die vanuit ziels-niveau invloed op je hebben aan de oppervlakte. Deze negatieve aspecten zijn vaak de oorzaak van problemen in ons huidige leven. Soul-level kwesties kunnen ons afgescheiden houden van onze intuïtie, hogerzelf, en wezenskern. Ze kunnen er ook voor zorgen dat we vastzitten in ongezonde patronen of relaties. Blokkades op het niveau van de ziel creëren mentale, emotionele problemen, negatieve gedragingen en gedachten, en kunnen tevens van invloed zijn op fysiek niveau in de vorm van lage energie en soms ziekte.

De clearing van deze negatieve aspecten is het wissen en vrijgeven van de blokkades en restricties binnen je Akasha Record zodat deze je niet meer zullen beïnvloeden. Hierdoor zal je gemakkelijker je ware organische natuur belichamen en je unieke gaven en talenten ten volle kunnen benutten.

Een Soul Realignement sessie helpt je de helderheid te vinden die je nodig hebt om beslissingen te nemen die je authentieke pad en oorspronkelijke doel zullen dienen.

Wil je weten of een Soul Realignement sessie voor jou van toegevoegde waarde is? Neem gerust contact met me op, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Voor jouw zelfverwezenlijking,
Mariëlle                                                                                 

De oorsprong van je Ziel geeft boeiende informatie die helpt jezelf op een dieper niveau te kennen.- Marielle Smit , VitaliTijd