Gebruikershandleiding van jezelf.

Ik blijf aan mezelf werken, leren en groeien in bewustzijn. Mijn proces van zelfverwezenlijking stopt nooit.
Dit doe ik natuurlijk in eerste instantie voor mezelf, ik ben tenslotte de schepper van mijn eigen leven en net als jij ben ik hier om mijzelf als mens te ervaren.
Maar zeker ook om jou en anderen nog beter van dienst te kunnen zijn en te begeleiden op weg terug naar innerlijke kracht en bewustzijn.

Gebruikershandleiding van jezelf.

Halverwege 2014 kwam Soul Realignement Akasha Reading and Clearing op mijn pad.
Na een soulrealignement sessie waren de twijfels die ik had over mijzelf en de richting van mijn werk weggenomen. Ik wist nu dat ik als healer, coach en spiritueel-leraar mijn oorspronkelijke gaven en talenten tot uitdrukking dien te brengen. Dat gaf rust en stimuleerde mijn doorzettingsvermogen. Het hele concept van Soul Realignement intrigeerde mij erg doordat het mij heel goed heeft geholpen mezelf te begrijpen. Waarom doe ik wat ik doe, welke keuzes heb ik gemaakt en waarom, welke andere keuzes dien ik te maken zodat ik de kwaliteit van mijn leven kan verbeteren. Ik heb nu de gebruikershandleiding van mezelf en dat heeft voor mij veel toegevoegde waarde in mijn leven.
Ik wilde deze modaliteit dan ook erg graag leren om mijn eigen klanten nog beter te kunnen begeleiden. In februari 2015 heb ik het soulrealignement practitioner program level 1 afgerond. Enthousiast door de effecten ervan ben ik in maart 2015 gestart met level 2 en in oktober met soulrealignement for business.  (Ja, geloof het of niet, zelfs de energie van een bedrijf of organisatie kan ‘gelezen’ worden en de energetische blokkades ervan uitgewist!)

De soulrealignement sessies hebben voor mijzelf, en inmiddels ook voor veel mensen die ik heb mogen begeleiden, prachtige resultaten opgeleverd en dat stimuleert mijn passie en zielendoel!.
Ik heb dan ook besloten om te investeren in mezelf en de service die ik als intuïtief healer en coach biedt en inmiddels ben ik begonnen met het 3e en tevens laatste deel van de opleiding Soul Realignement.
Ik leer mijn intuïtieve en helende gaven nog meer te ontwikkelen en kan jou hierdoor nog beter helpen inzicht te krijgen in jezelf en het creëren van jouw ideale leven.

” Nu ik weet waar mijn kracht ligt en ook waar mijn valkuilen liggen sta ik bewuster in het leven en maak ik betere keuzes voor mezelf. Aangezien de kwaliteit van onze keuzes de kwaliteit van ons leven bepaalt is dat natuurlijk erg handig. En ik kan niet anders zeggen dan dat de kwaliteit van mijn leven met grote sprongen vooruit is gegaan!”

Een profiel van je ziel.

Een profiel van je ziel is als een gebruikershandleiding van jezelf. Het laat jou zien hoe je wezenlijk in elkaar zit, hoe jij gemaakt bent zou je kunnen zeggen. Het maakt helder wat jouw unieke gaven en talenten zijn en wat voor jou persoonlijk belangrijk is en ook wat de specialisatie van je ziel is.
Door te weten wat je levenslessen zijn krijg je beter begrip van de situaties die zich in je leven voordoen (situaties die je aantrekt) en kun je ook hierin weer bewuste keuzes maken en niet langer in drama schieten.

Door wat we noemen negatieve keuzes -keuzes die niet in lijn zijn met je wezenlijke zelf- ontstaan er blokkades in je energiesysteem o.a. in de vorm van programma’s die zich constant afspelen in je bewustzijn. Bijvoorbeeld het programma van zelfkritiek. Dit programma zorgt er voor dat je in alles wat je doet kritiek hebt op jezelf en dat is zowel op bewust nivo maar ook heel vaak op onbewust nivo en is het ahw een gewoonte geworden. Als je nu bedenkt dat je hierdoor al je keuzes maakt vanuit zelfkritiek dan kun je je wel voorstellen dat je op deze manier niet echt een fijne realiteit voor jezelf creëert.
Wanneer zo’n programma tijdens een Reading ontdekt en besproken wordt geeft dat ontzettend veel inzicht. De clearing die ik doe haalt de blokkade, het programma van zelfkritiek, weg waardoor je vanaf dat moment nieuwe keuzes kan maken die niet langer voortkomen uit zelfkritiek.  En dat zal dan vervolgens een positieve invloed hebben op hoe jij jezelf en je leven ervaart.

Ben jij op een punt aangekomen in je leven waarop je beseft dat je bepaalde aspecten in je leven anders wilt maar je weet niet hoe? Ik help je graag op weg dmv een gratis telefonisch coachingsgesprek van 25 minuten.

Voor jouw zelfverwezenlijking,
Mariëlle Smit